Saturday, 16 October 2010

Tira Tiraa - Hua Hin - apartment for rent

Studio74
February 2010

Do you like this little dog? Do you want it to see this Thai art in person? Then come and stay in Studio74. Well decorated with Art from Thai artists whome we met personally. All amenities are available in Studio74. And it is conveniently located in the center of Hua Hin.

Studio 74 is for rent and can accommodate 2  persons. This accommodation can be rented seperately but also in combination with the wheelchair accessible apartment Tira Tiraa on the grondfloor.

So Studio74 is ideal for individual travelling tourists, but also for family members, care takers, travel companions of wheelchair users. And moreover we give a very nice discount when our cusomers rent both accommodations at the same time.

Guests of both accommodations can use the facilities of the condominium building like swimming pool, fitness room, sauna, computers, etc.

2 comments:

 1. Hallo Jan en Hanneke,

  We zijn afgelopen zaterdag morgen weer veilig op Nederlandse bodem aangekomen! We hebben genoten van de tijd in Thailand en mooie dingen gezien. Jullie appartement is echt fantastisch en jullie hebben echt aan alles gedacht. Het land is redelijk tot goed te doen met rolstoellen en de hulp van de Thaaise inwoners is hartverwarmend. Lukt iets niet dan staan er binnen de kortste keren 6 man om je stoel o je te tillen. Pannida en Fonn zijn lieve vrouwen die dag en nacht voor je klaar staan, vooral met Pannida hebben we erg veel lol gehad. De taxi was uitstekend geregeld en de chauffeurs hebben echt hun best gedaan met helpen waar nodig.

  De overgang van het drukke Bangkok naar het relatief rustige Hua Hin was heerlijk. Je moet er toch niet aan denken om je iedere dag in het drukke verkeer van Bangkok te moeten begeven! Het hoogte punt van de vakantie waren toch de olifantjes, beetje jammer dat ze allemaal kunstjes moeten doen, maar ja daar kijken we dan maar doorheen!

  Bij deze dus bedankt voor al jullie hulp met het reisprogramma en de geweldige organisatie! Het is zeker een wens om nogmaals terug te gaan, maar dan richting het noorden van Thailand... Thailand smaakt naar meer!

  We hebben nog sjorbanden achtergelaten die eventueel te gebruiken zijn voor de pick up taxi, zeker met handstoelen en een slechte zitbalans zit je hier erg instabiel in. Dus die zijn te gebruiken voor de volgende vakantiegangers...

  Groetjes Jeroen, Joke en Petra

  ReplyDelete